Automate your Marketing
with Womplify




 
Su3aQmal's FotoPage

By: Sueaqmal Mohd Ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Sep-2009 03:23 Email | Share | | Bookmark
SUKAN KEMENTERIAN PERDAGANGAN DALAM NEGERI (KPDNKK)

Futsal Second Striker
Futsal & KP
KP & Futsal Wanita
View all 12 photos...
Pada 15 Ogos 2009 di Stadium Taman Pancarona, Presint 18 Putrajaya dengan penglibatan 7 agensi KPDNKK iaitu KPDNKK (HQ), Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO), Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), Maktab Kerjasama Malaysia (MKM), Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM), Perbadanan Nasional Berhad (PNB) dan Bank Rakyat.
Antara Acara Sukan seperti Futsal Lelaki & Wanita, Bola Jaring, Bola Sepak, Bola Tampar dan Badminton. MyIPO menjadi Naib Juara bola sepak lelaki dan Naib Juara Futsal Wanita. Dan Juara secara keseluruhan adalah KPDNKK (HQ).


Thursday, 8-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aril a.k.a Razorshark

[i]Pada tanggal 07 Feb 200, satu tarikh yang tidak mungkin akan aku dan rakan-rakan di Portal Virtualfriends.net akan lupakan.. kerana tarikh keramat ini telah meninggalkan satu memori yang tidak akan kami temui lagi..Pada tarikh ni kami telah kehilangan seorang sahabat, teman dan rakan yang baik iaitu Mohd Syaril Bin Saad atau kami kenali sebagai Razorshark atau lebih mesra dengan panggilan Aril.. Beliau telah pulang ke rahmatullah pada jam 3 pagi akibat serangan jantung..


Tuesday, 27-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kinabalu Dalam Kenangan

Da' Climber's
New frenz's!
Kebesaran Allah swt
View all 10 photos...
Kinabalu meninggalkan seribu kenangan dan kepayahan yang tiada dapat ku perolehi dimana-mana...meskipun tidak dapat menawan puncak Gunung Kinabalu atas sebab cuaca, itu tidak menghalang untuk aku dan rakan-rakan mencuba sekali lagi.. Insyaallah pada tahun hadapan impian ku dan rakan-rakan seperjuanagn akan menjadi kenyataan andai tiada aral nan melintang dari ketentuan allah swt...[


Tuesday, 27-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Taklimat Pengurusan Dan Pentadbiran Harta Intelek 24-26 Dis 05

Di Atas Awan
Hampir muncul senja!
Ketibaan senja!
View all 4 photos...
Alhamdulillah pada tarikh 24-26 Disember 2005 aku telah sampai ke tanah Labuan kerana terlibat di dalam Taklimat Pengurusan Dan Pentadbiran Harta Intelek di Sheraton Labuan, Sabah anjuran Office aku. Lebih kurang 43 org yang terlibat..TQ pada urus setia penganjur kerana tak lupa aku dan kengkawan seunit serta mereka-mereka yang tidak dapat turut serta pada taklimat yang sama di Pulau Pangkor pada awal Disember 2005 baru-baru.. Apa pun terima kasih terhingga la pada kalian semua. Seronok tu seronok la tapi letih tu memang terasa yang amat sebab schedule penuh sampai nak cari barang pun kena curi waktu minum pagi... Anyway thank's a lot again tu all of u guys..!


Monday, 28-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MyIPO FAMILY DAY!

Acara Paling Meriah & Tipu Helah
Ni mmg haru sket nak tarik!
Stand by tarik!
View all 5 photos...
Meriah! Meriah Meriah!..hanya itu gambaran yang boleh di nyatakan bagi acara family day MyIPO yang julung kali di buat jauh dari kesesakan bandaraya Kuala Lumpur...Jika tahun lalu di MINES WONDERLAND kali ni TIARA BEACH RESORT, Port Dickson pula jadi pilihan.

Apapun yang meninggalkan kenangan pada saya...adalah kerana pada tahun ini menjadi tahun bertuah berbanding tahun lalu. Jika tahun lalu dan sebelumnya tidak pernahlah saya memperolehi apa-apa hadiah setiap kali acara LUCKY DRAW di adakan..bagaimanapun tahun ini saya antara mereka-mereka yang bertuah tetapi tuah saya bukan setakat tuah biasa tapi sekali dapat tuah GRAND PRIZE..
Aduh!! rasa macam nak pengsan sesangat sbb terkejut..lagipun pada akhir-akhir cabutan memang tiada mengharap sangat.. tapi tu la kan nama lagi cabutan bertuah so mungkin ini adalah tuah saya pada tahun ini


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net